Tjänster

Effektivt markarbete och transport i Stockholm – 

Våra tjänster

Ta reda på mer om vad vi erbjuder

Läs mer om oss!

Vi har ett brett utbud av markarbete och relaterade tjänster. Vilket inkluderar schaktning, grävning, asfaltering och mycket mer. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders specifika behov och önskemål för att säkerställa bästa möjliga resultat.

01

Platsbesök

Genomgång av förutsättningar och önskemål.

02

Projektstart

Accepterad offert – bokar möte så projekt kan påbörjas.

03

Avbetalning

Genomgång och besiktning, avetablering och slutbetalning.

04

Klart!

Njut av det färdiga resultatet!

Få en gratis offert nu!

Din helhetspartner för markarbeten i Stockholm!

Behöver du hjälp med markarbeten i Stockholm? Då kan vi hjälpa dig! Vår erfarna personal har den kunskap och utrustning som krävs för att utföra alla typer av markarbeten, från mindre trädgårdsprojekt till större kommersiella projekt. Vi är stolta över att vara en one-stop shop där vi har allt samlat under ett och samma tak. Det vill säga att vi har våra egna grävare, lastbilar samt transporterar materialet själva. Vi är en helhetsleverantör som sköter allt inom markarbete i Stockholm.

Tveka in på att kontakta oss på Servera idag för att få veta mer om våra tjänster eller för att boka in en kostnadsfri besiktning på ditt markprojekt – vi ser fram emot att få hjälpa dig!

total entreprenad

Schaktning

Schaktning är en process där marken grävs upp och flyttas för att förbereda en byggarbetsplats eller skapa en slätare yta för konstruktion eller plantering. Vi erbjuder allting inhouse och använder våra egna maskiner, grävare, lastbilar med mera.

total entreprenader

Stenläggning

Stenläggning är ett utmärkt sätt att förbättra utseendet och funktionen på din fastighet. Vårt team kan hjälpa dig att välja det perfekta stenläggnings-materialet för dina behov samt installera det snabbt och effektivt.

renovera uteplats

Asfaltering

Vi hjälper till med asfaltering i Stockholm på exempelvis parkeringsplatser, gångvägar, cykelbanor och vägar. Vi har erfarenhet och kunskap om olika typer av asfalteringar och kan ge råd om vilken typ av material och teknik som är bäst lämpad för varje specifikt projekt.

dränera hus

Markarbete

Vi är experter på alla typer av markarbete. Vi kan hjälpa till med alla dina markrelaterade behov och ge professionella råd och tjänster för att förbättra din utomhusmiljö. Kontakta oss idag för fri konsultation!

“Vi erbjuder alltid prisgaranti på våra tjänster, så du kan vara säker på att du får det bästa värdet för dina pengar.”

Behöver ni hjälp med nästa projekt?

Vi hjälper dig genom hela processen. Välkomna in att kontakta oss!